Meno | Účel | Vypršanie |
---|---|---|
show_cookie_message | Ukladá informácie o potrebe zobrazenia cookie lišty | 1 rok |
__zlcmid | Tento súbor cookie sa používa na uloženie identity návštevníka počas návštev a preferencie návštevníka deaktivovať našu funkciu živého chatu. | 1 rok |
__cfruid | Tento súbor cookie je súčasťou služieb poskytovaných spoločnosťou Cloudflare – vrátane vyrovnávania záťaže, doručovania obsahu webových stránok a poskytovania pripojenia DNS pre prevádzkovateľov webových stránok. | relácie |
_auth | Zaisťuje bezpečnosť prehliadania návštevníkov tým, že zabraňuje falšovaniu požiadaviek medzi stránkami. Tento súbor cookie je nevyhnutný pre bezpečnosť webu a návštevníka. | 1 rok |
csrftoken | Pomáha predchádzať útokom Cross-Site Request Forgery (CSRF). | 1 rok |
PHPSESSID | Zachováva stav užívateľskej relácie naprieč požiadavkami na stránky. | relácie |
rc::a | Tento súbor cookie sa používa na rozlíšenie medzi ľuďmi a robotmi. To je výhodné pre web, aby vytvárať platné správy o používaní ich webových stránok. | persistentní |
rc::c | Tento súbor cookie sa používa na rozlíšenie medzi ľuďmi a robotmi. | relácie |
AWSALBCORS | Registruje, ktorý server-cluster obsluhuje návštevníka. To sa používa v kontexte s vyrovnávaním záťaže, aby sa optimalizovala užívateľská skúsenosť. | 6 dnů |
18plus_allow_access# | Ukladá informáciu o odsúhlasení okna 18+ pre web. | neznámy |
18plus_cat# | Ukladá informáciu o odsúhlasení okna 18+ pre kategóriu. | neznámy |
bs_slide_menu | neznámy | |
left_menu | Ukladá informáciu o spôsobe zobrazenia ľavého menu. | neznámy |
Zvoľte kategóriu
Radi vám poradíme
Úvod » 100%CHEF & 100%BARMAN » LYO Chef L - sušenie mrazom - 6 zásobníkov
Gastronomické lyofilizátory Lyo Chef boli navrhnuté na mrazom sušenie malých dávok produktov. Ich kompaktný dizajn a výkonné funkcie splnia potreby každého šéfkuchára, umožňujúc výrobu v priebehu 24 hodín.
Máme k dispozícii 2 veľkosti a kapacity:
Ako Lyo Chef funguje
Umiestnite čerstvé potraviny (Rôžne druhy ovocia ako sú maliny, jahody, melón či dokonca včeliu materskú kašičku) na tácky, zatvorte a spustite Lyo Chef. Prvá fáza je zmrazenie komory a jedla. Jeho výkonné čerpadlo na rýchle chladenie zníži teplotu komory na -50°C, v tomto bode sa spustí špeciálne čerpadlo pre vysoké vákuum. Stavy časov, teplôt a procesu budete môcť neustále sledovať na LCD displeji.
Potom začne proces lyofilizácie. Tácky začnú temperovať vďaka termálnemu silikónu, ktorý podporuje tácky, čo spôsobí pokles teploty jedla o niekoľko stupňov. Tento pokles vygeneruje dostatočnú evaporáciu na vysušenie produktu. Uvoľnená para sa zachytí na stenách hlavnej komory. Tento proces sa opakuje počas celého procesu a urýchľuje proces sublimácie.
Po uplynutí zvoleného času znovu otvoríme komoru, vyberieme potravinu a uskladníme ju vo vákuovo uzavretých nádobách alebo v suchom sklade, až kým nebude pripravené na použitie. Tieto produkty je možné skladovať roky, ak sú chránené pred vlhkosťou.
Nastavte polohu rozmrazovania a otvorte výfukový ventil Lyo Chef. Ľadová vrstva, ktorá sa vytvorila okolo komory, sa úplne roztaví, urobte dôkladné čistenie a začnite znova s novým procesom lyofilizácie.
Každé tri cykly musíte vypustiť olej z vákuového čerpadla, nechať ho usadiť a oddekantovať akúkoľvek vodu, ktorá nebol zachytená studenou pascou, znovu naplniť čerpadlo čistým olejom a doplniť až po priemernú pracovnú úroveň.
Odporúčame tiež dokúpiť nasledujúce produkty:
Balenie zahŕňa:
TECHNICKÉ PARAMETRE:
Casa del Gastro s. r. o.
tel: +421918132768
Sokolovská 178/10
Košice - mestská časť Západ 040 11
IČO: 55 652 735
DIČ: 2122047444
email: podpora@casadelgastro.sk
Vytvorené systémom www.webareal.sk